شرکت پالایش کود

شرکت پالایش کود ارائه دهنده با کیفیت ترین کود های ارگانیک و گیاهی برای انواع گیاهان خانگی و گلخانه ای با ارسال سریع به تمام کشور

شرکت پالایش کود

شرکت پالایش کود ارائه دهنده با کیفیت ترین کود های ارگانیک و گیاهی برای انواع گیاهان خانگی و گلخانه ای با ارسال سریع به تمام کشور

کاشت درختان خانگی در منزل

درختان مناسب برای ویلا
درختان فقط زیبایی ندارند بلکه به کمک سایه ای که ایجاد میکنند سبب خنک شدن حیاط منزل یا زمین و باغ می شوند . درختان با ایجاد میزان سایه در باغچه سبب تعیین رشد دیگر درختان و گیاهان موجود در باغچه می شوند. و می توانند زیبایی حیاط منزل و میزان نور را تحت کنترل خود بگیرند . پس در نظر گرفتن یک درخت خوب و مناسب برای کاشت دارای اهمیت است. هر چند که کود مناسب می تواند برای رشد این درختان بسیار حائز اهمیت می باشد.
درختان خانگی
معرفی انواع درختان مناسب برای حیاط منزل
  1. خرمالو
خرمالو بهترین درخت میوه برای کاشت در باغچه است. بهترین آب و هوا برای کاشت و رشد این درخت ، آب و هوای تقریبا گرمسیری است. درخت خرمالو از جمله میوه های نیمه گرمسیری به حساب میاید درخت خرمالو به مقدار آبیاری متوسط نیاز دارد. در تابستان به دلیل گرمای زیاد نیاز به آب بیشتری دارند.
  1. زیتون تلخ
این درخت جزء درختانی است که سایه اندازه خوبی دارد. گلهای بنفش آن در فصل بهار و اردیبهشت ایجاد می شوند و جلوه ای زیبا به درخت و باغچه می دهند. زیتونهای تلخ که در فصل تابستان ایجاد می شوند تشابه زیادی به زیتون دارند اما سمی و تلخ هستند و مدت زمان طولانی یعنی تا پاییز و زمستان بر روی شاخه ها قرار می گیرد.
زیتون تلخ نیاز به رطوبت زیادی ندارد و خشکی و گرما را به خوبی تحمل می کند خاک شنی خشک و عمیق ، خاک بسیار مناسبی برای این درخت است و برای آب و هوایی خشک و نیمه خشک بسیار عالی است.
  1. کاج
این درخت بیشتر برای ایجاد فضای سبز در پارک ها و جنگل های ساخته شده به درست انسان استفاده می شود . درخت کاج نسبت به نوع خاک زیاد حساسیت نشان نمی دهد و در هر نوع خاک مانند شنی، رسی رشد خوبی دارد آبیاری درخت کاج کم است . اصولا هفته ای یکبار آبیاری برای درخت کافی است
  1. اقاقیا
درخت اقاقیا دارای شاخه های آویزان است که در فصول مختلف مثل تابستان و در فصل بهار گل هایی به رنگ صورتی و سفید، ایجاد می کند . درخت اقاقیا به خشکی هوا ، آلودگی خاک و شوری آب بسیار مقاوم است و مناسبترین گیاه برای ایجاد سایه در حیاط است .
  1. سرو
درخت سرو جزء درختان همیشه سبز و زینتی است که به آبیاری کمی احتیاج دارد. و تا میزان بسیار زیادی به خشکی آب و هوا مقاوم است . خاک شنی و رسی برای رشد درخت سرو بسیار عالی است. در آب و هوای خشک و نیمه خشک مقاومت خوبی دارد و میزان کمی کود سوپر فسفات ساده برای این درخت کافی است، سرمای هوا را تا پانزده درجه زیر صفر تحمل می کند. نیاز به نور زیادی دارد و کاشت این درخت سبب کاهش فرسایش خاک می شود.

منبع :

سرعت کم کشورها در رشد کیفیت محصولات

آمار برداری از مزارع
روش های به صرفه جمع آوری اطلاعات و داده، امری مهم برای پیشرفت نظام های کشاورزی در قاره آسیا است. سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد FAO  با در نظر گرفتن اهمیت دسترسی به اطلاعات مهم کشاورزی برای پیشرفت توسعه پایدار، از کشورهای قاره آسیا درخواست کرد تا فرآیند اصلاح و بهینه سازی روش های جمع آوری اطلاعات و داده بخش کشاورزی را سرعت بخشد.
با این روش زمینه برنامه ریزی دقیق تر و بهتر  برای بخشهای کود دهی مزارع از بوسیله و یا دامداری، شیلات و جنگل داری را توسعه پیدا خواهد کرد ؛ در صورتی که توان تولیدی و ظرفیت در هر کشور برای تحلیل و بررسی آمارهای کشاورزی با یکدیگر تفاوت دارد و این اختلاف در هیچ یک از کشورها به اندازه کشورهای قاره آسیا نیست.
سرعت کم کشورها در بهتر کردن وضعیت روش های سنجش و بررسی اطلاعات و داده و استفاده از شیوه های جدید ، ارتباط بسیاری با عملکرد کم سرعت این کشورها در راستای انجام و رسیدن به توسعه پایدار دارد. عدم انجام سنجش و بررسی شاخصهای توسعه پایدار یکی از مهمترین علل در ناتوانی کشورها برای دیدن وضعیت و مقدار پیشرفت در رسیدن به توسعه پایدار است.
سازمان جهانی فائو و کیفیت محصولات کشاورزی
فناوری اطلاعات IT برای آمارگیری محصولات زراعی و کشاورزی
فائو جدیداً از طرح نوین خود برای کمک به کشورهای آسیایی عضو در دسترسی به فناوریهای کم هزینه برای تولید آمارهای زراعی و کشاورزی پرده برداری کرده است . زیرا بانک توسعه کشاورزی آسیا و فائو به تدوین و بررسی دورههای رایگان آنلاین و همین طور نشر دستورالعمل‌ و قوانینی برای جمع آوری اطلاعات و داده با استفاده از فناوری اطلاعات انجام داده است . همین طور کود سولفات پتاسیم به کمک شراکت با بانک توسعه کشاورزی آسیا و شرکت های فناوری قاره آسیا به کشورهای این قاره در استفاده از دادههای ماهوارهای و عکس های هوایی برای بدست آوردن آمارهای کشاورزی کمک میکند.
این منابع نوین اطلاعات و دادهها قسمتی از چیزی است که داده های کشاورزی بزرگ نامیده می‌شود. پیشرفت این قسمت اصولا به کمک بخش خصوصی و شرکت های خصوصی انجام می شود. شراکت با قسمت خصوصی این پیشامد را برای کشاورزان آماده می کند تا در این بخش فناوری و اکتشاف داشته باشند . این منبع نوین دادهها و اطلاعات می تواند به دولتها کمک میکند تا روش های تولید آمارهای رسمی را تغییر دهند.
سازمان فائو، به عنوان یکی از سازمان های  پیشروی سازمان ملل متحد در بخش توسعه کشاورزی و تأمین امنیت غذایی و دارویی ، اصولا از روش های نوین برای توسعه و پیشرفت سیستم های یکپارچه آمارگیری کشاورزی، بهتر کردن کیفیت و کمیت داده ها، تولید و پخش کردن داده ها در مقیاس کوچک و بزرگ و  همین طور تولید کم هزینه آمارهای زراعی و کشاورزی ، دامداری و شیلات و آبخیزداری حمایت می کند.

منبع :